wp2785405-dance-background_edited.jpg

 

 

Scoala Balet Central are la baza metoda de predare intocmita de Agripina Vaganova si de un colectiv de profesori, care prin indelungata lor experienta au izbutit sa adune un material valoros de indrumare a dansatorilor si pedagogilor de balet clasic.

  

Pregatirea si experienta echipei scolii noastre permite dezvoltarea si adaptarea modului de predare al acesteia la cerintele dansului si repertoriului clasic  din zilele noastre. 

 

Totodata scoala isi propune si abordarea altor stiluri de dans precum :dansul neoclasic, dans contemporan, dans de caracter, dans romanesc .

 

Pentru cei ce privesc baletul ca pe un hobby cursurile noatre ii vor indruma catre o dezvoltare armonioasa a posturii corpului, a urechii muzicale, a gratiei si elegantei, fortei, organizarii si disciplinei.

 

Pentru cei ce vor sa faca performanta si viseaza sa danseze in lumina reflectoarelor pe marile scene ale ale lumii, cursurile dedicate acestora vor avea un nivel de pregatire inalt, cu un program complex de dezvoltare a abilitatilor fizice, tehnice, artistice, muzicale ce va oferii elevilor posibilitatea de a urma o cariera in frumoasa lume a dansului.

WallpaperDog-20355678.jpg