top of page
wp2785405-dance-background_edited.jpg

La baza Şcolii Balet Central se află metoda de predare elaborată de Agripina Vaganova şi un colectiv de profesori cu experienţă extinsă, care au reuşit să adune un material valoros de îndrumare pentru dansatori şi pedagogi de balet clasic.

Calificarea şi experienţa echipei şcolii noastre permite dezvoltarea şi adaptarea modului de predare la cerinţele actuale ale dansului şi repertoriului clasic.

În plus, şcoala propune abordarea altor stiluri de dans, precum dansul neoclasic, contemporan, de caracter şi dansul românesc.

Pentru cei care consideră baletul ca un hobby, cursurile noastre îi vor îndruma către o dezvoltare armonioasă a posturii corporale, a urechii muzicale, a graţiei şi eleganţei, forţei, organizării şi disciplinei.

Pentru cei care vor să facă performanţă şi visează să danseze sub lumina reflectoarelor pe scenele mari ale lumii, cursurile dedicate acestora vor fi de un nivel înalt de pregătire, cu un program complex de dezvoltare a abilităţilor fizice, tehnice, artistice şi muzicale, oferind elevilor posibilitatea de a urma o carieră în frumoasa lume a dansului.

WallpaperDog-20355678.jpg
bottom of page